لاوا کیک یک کیک شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه است که در کمترین زمان ممکن آماده می‌شود. برای خواندن طرز تهیه این کیک به همراه روغن ذرت و کانولا زر اویل ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه لاوا کیک به همراه روغن ذرت و کانولا زر اویل

  • تخم مرغ کامل ۱عدد
  • زرده تخم مرغ ۱عدد
  • روغن ۲ق.غ
  • شکلات آب شده ۴ق.غ
  • آرد سفید ۲ق.غ

طرز تهیه لاوا کیک به همراه روغن ذرت و کانولا زر اویل

قالب مورد نظر خود را انتخاب و با کمی کره چرب کنید. سپس کمی آرد و پودر شکلات دور قالب بریزید.

تخم‌مرغ ها را با چنگال کمی بهم بزنید (نباید خیلی هم بخورد) سپس شکلات آب شده و روغن ذرت و کانولا زر اویل را به آن اضافه کنید.

در این مرحله آهسته آهسته آرد سفید را اضافه کرده و مرتب هم بزنید. سپس مخلوط مواد را داخل قالب مورد نظر خود بریزید.

فر را به مدت 20 دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه قالب را درون آن قرار دهید.

در این مرحله می‌توانید با سس شکلات، بستنی و توت فرنگی تزئین کنید.

تماس با ما

Your message has been sent successfully.
E-mail must be valid and message must be longer than 1 character.